• ‼ NiEUW +31657323775 ‼
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • OPEN 7 d/week

Posts van onze blog

WordPress

WordPress

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Heel veel websites zijn gebouwd in WordPress, deze CMS (Content Management System) is razend populair onder websitebouwers, waarom? 
Door dat het zo populair en veel gebruikt wordt, zijn er meerdere mensen die kennis hebben van de ontwikkeling van WordPress. 
WordPress is de concurrent van Joomla. Omdat wij jarenlange ervaring hebben in het ontwikkelen van websites en dagelijks er mee bezig zijn, zijn wij op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en updates.

Onlangs hebben wij verschillende websites een gratis website analyse gegeven, daaruit bleek dat veel websites verbeterd of verder geoptimaliseerd konden worden. Heb jij ook een WordPress website? Vraag een gratis analyse aan!

Is jouw website gebouwd in WordPress? Vraag dan nu een gratis analyse aan! 

Dit kan via Whatsapp; +31625564920

Voordelen van WordPress?

- Makkelijk te onderhouden
- Veel websitebouwers
- Makkelijk te bewerken voor particulieren
- Goed voor SEO (mits goed ingesteld)
- Snel in cache Nadelen van WordPress?
- Lastig om te bewerken van layout
- Makkelijk te hacken Creative Dutch Lion Design (CDLD) maakt websites in WordPress en Joomla. Forums maken we met xenForo of elk ander gewenste CMS. Webwinkels maken we in Magento of Joomla. 

WordPress


logo creative dutch lion design nl websites webdesign webstore


Creative Dutch Lion Design wilt voor iedereen een betaalbare oplossing vinden om online bezoekbaar te zijn! Door onze ervaringen en dagelijkse designen zijn we experts in de wereld van design, beveiliging en IT. 

Posts van de Blog