• +31657323775
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • OPEN 7 d/week

Posts van onze blog

SSL beveiliging

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Waarom je website beveiligen met SSL? SSL (Secure Sockets Layer) is de standaard beveiligings technologie voor het instellen van een gecodeerde koppeling tussen een webserver en een browser.

 

Deze koppeling zorgt ervoor dat alle gegevens die tussen de webserver en browsers worden doorgegeven, privé en integraal blijven. SSL is een industriestandaard en wordt door miljoenen websites gebruikt ter bescherming van hun online transacties met hun klanten.

Om een ​​SSL-verbinding te kunnen maken, heeft een webserver een SSL-certificaat nodig. Wanneer jij ervoor kiest SSL op uw webserver te activeren, wordt u gevraagd een aantal vragen over de identiteit van uw website en uw bedrijf in te vullen. Jouw webserver maakt vervolgens twee cryptografische sleutels: een privésleutel en een openbare sleutel. De openbare sleutel hoeft niet geheim te zijn en wordt geplaatst in een Certificate Signing Request (CSR) - een gegevensbestand dat ook uw gegevens bevat. Jij dient dan de CSR in te dienen.

Tijdens het aanvraagproces van het SSL-certificaat valideert de certificeringsinstantie uw gegevens en geeft een SSL-certificaat af met jouw gegevens en stelt jou in staat SSL te gebruiken. Je webserver zal jouw uitgegeven SSL-certificaat koppelen aan je privésleutel. Je webserver kan dan een gecodeerde link tot stand brengen tussen de website en de webbrowser van de klant. De complexiteit van het SSL-protocol blijft onzichtbaar voor jouw klanten. In plaats daarvan geven hun browsers hen een sleutelindicator om hen te laten weten dat ze momenteel worden beschermd door een SSL-gecodeerde sessie - het slotpictogram in de rechterbenedenhoek, klik op het slotpictogram geeft je SSL-certificaat en de details ervan weer.

Alle SSL-certificaten worden uitgegeven aan bedrijven of aan wettelijke verantwoordelijken. Bij Creative Dutch Lion Design wordt je SSL-certificaat binnen 15 minuten gekoppeld en actief gesteld. De prijzen kunnen varieren, omdat het ene bedrijf een duurdere SSL nodig heeft dan een ander bedrijf! 

Om een ​​SSL-verbinding te kunnen maken, heeft een webserver een SSL-certificaat nodig. Wanneer jij ervoor kiest SSL op uw webserver te activeren, wordt u gevraagd een aantal vragen over de identiteit van uw website en uw bedrijf in te vullen. Jouw webserver maakt vervolgens twee cryptografische sleutels: een privésleutel en een openbare sleutel.

De openbare sleutel hoeft niet geheim te zijn en wordt geplaatst in een Certificate Signing Request (CSR) - een gegevensbestand dat ook uw gegevens bevat. Jij dient dan de CSR in te dienen. Tijdens het aanvraagproces van het SSL-certificaat valideert de certificeringsinstantie uw gegevens en geeft een SSL-certificaat af met jouw gegevens en stelt jou in staat SSL te gebruiken. Je webserver zal jouw uitgegeven SSL-certificaat koppelen aan je privésleutel. Je webserver kan dan een gecodeerde link tot stand brengen tussen de website en de webbrowser van de klant.

De complexiteit van het SSL-protocol blijft onzichtbaar voor jouw klanten. In plaats daarvan geven hun browsers hen een sleutelindicator om hen te laten weten dat ze momenteel worden beschermd door een SSL-gecodeerde sessie - het slotpictogram in de rechterbenedenhoek, klik op het slotpictogram geeft je SSL-certificaat en de details ervan weer. Alle SSL-certificaten worden uitgegeven aan bedrijven of aan wettelijke verantwoordelijken. Bij Creative Dutch Lion Design wordt je SSL-certificaat binnen 15 minuten gekoppeld en actief gesteld. De prijzen kunnen varieren, omdat het ene bedrijf een duurdere SSL nodig heeft dan een ander bedrijf! 


logo creative dutch lion design nl websites webdesign webstore


Creative Dutch Lion Design wilt voor iedereen een betaalbare oplossing vinden om online bezoekbaar te zijn! Door onze ervaringen en dagelijkse designen zijn we experts in de wereld van design, beveiliging en IT. 

Posts van de Blog