• ‼ NiEUW +31657323775 ‼
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • OPEN 7 d/week

Posts van onze blog

  • Joomla website
  • Joomla website
  • Joomla website
  • Joomla website
  • Joomla website

Joomla website

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wil je voor het eerst een Joomla website maken?
Maar weet je niet waar je moet beginnen?

CDLD heeft gecombineerd meer dan 50 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in Joomla! Tevens hebben wij kennis van andere content management systemen, zoals Wordpress, Magento, xenForo en Drupal. 

 

- Stel je bent gestrand in het maken van je Joomla website, of je hebt hulp nodig bij het installeren van extensies, modules, templates of andere functies. 
CDLD kan je helpen en begeleiden tegen een schappelijk tarief! 

- Je Joomla website draait nog steeds op Joomla 1.5 of Joomla 2.5, waardoor het onstabiel en onveilig is geworden. 
CDLD beidt de mogelijkheid aan om je systeem naar de laatste Joomla versie te upgraden! 
Deze procedure komt niet zonder gevaren en kost enige tijd om het te verwerken. Voor meer informatie vraag naar de mogelijkheden voor jouw website. In de meeste gevallen is het verstandiger om een nieuwe website te ontwerpen, zodat er geen verouderingsfoutjes erin kunnen zitten, deze zijn namelijk lastig om eruit te halen. Neem maar eens de vergelijking met een auto, je gaat ook niet een auto van 1950 nog met een android APP voorzien. Vaak kost het minder tijd en moeite om alle tekst op te slaan, en dat in weer in het nieuwe ontwerp te plaatsen. Kies je voor een upgrade is dit ook veel makkelijker. Zeker voor in de toekomst, de nieuwere systemen van Joomla zijn makkelijker in het voorzien van een nieuwe backend!  Welke nieuwe systemen van Joomla zijn beschikbaar? Joomla website

Momenteel zitten we op Joomla versie 3.9.1, maar we zullen snel Joomla 4 gaan zien met meer opties en toegankelijkheid voor de leek die teksten en afbeeldingen wilt wijzigen.  - Grotendeels bouwt CDLD op Joomla, omdat deze meer bewerkbaar zijn. De templates komen al met verschillende mooie features en optimalisaties.  Heb je een Joomla website, en wil je zien wat de mogelijkheden zijn voor verbeteringen van ons team? Je kan ons makkelijk bereiken via de Whatsapp-button (+31625564920) of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


logo creative dutch lion design nl websites webdesign webstore


Creative Dutch Lion Design wilt voor iedereen een betaalbare oplossing vinden om online bezoekbaar te zijn! Door onze ervaringen en dagelijkse designen zijn we experts in de wereld van design, beveiliging en IT. 

Posts van de Blog