• +31657323775
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • OPEN 7 d/week

Posts van onze blog

Landingspagina voor Hallo SEO door Populair Online
Landingspagina voor Hallo SEO door Populair Online

https://Populair.Online / Hallo SEO!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Populair Online

Populair Online is onderdeel van zoekmachinemarketing om de geselecteerde webpagina/url hoger in zoekresultaten te krijgen van zoekmachines. 

Wat doet Populair Online?
Het stuurt 'virtuele bezoekers' naar een bepaalde pagina toe om deze meer populair te krijgen in zoekmachines. Na een aantal weken komt de pagina steeds verder hoger in de zoekresultaten. Als de SEO correct staat ingesteld dan gaat het proces veelal sneller. 

Is Populair Online goedkoper dan online adverteren?
Online adverteren is altijd goed natuurlijk. Maar Populair Online zorgt ervoor dat de website steeds hoger komt in de resultaten. De website blijft wel altijd onder de advertenties staan. Op de lange termijn is Populair Online goedkoper dan online adverteren, omdat de website populair blijft in de zoekresultaten!

Hoe werkt Populair Online?
Het is eigenlijk vrij simpel om een aanvraag te doen bij Populair Online! Je maakt contact via de website, telefoon, WhatsApp of mail en kort daarna volgt er een klein gesprek. In het gesprek stelt Populair Online een aantal vragen over zoekwoorden en wordt de totaalprijs direct weergegeven. 

Wat heb ik nodig voor Populair Online?
- Een goede onbeperkte dataverkeer hosting. Heb je een hosting die wel dataverkeer meet? Dan kan je er voor kiezen om een landingspagina van Populair Online te nemen.
- Goede SEO op de website, want dit kan zeker tijd schelen in de zoekresultaten. 
- Om alle 'virtuele bezoekers' zo goed mogelijk te begeleiden vraagt Populair Online aan jou de juiste zoekwoorden en woordgroepen. Deze kan je ook vinden in je Google Search Console.

Hoe lang werkt Populair Online?
- De 'virtuele bezoekers' zullen tijdens het traject volop aanwezig zijn. Wordt het traject stopgezet, dan komen er ook geen 'virtuele bezoekers' meer op de pagina, waardoor de pagina langzaam weer verdwijnt in de zoekresultaten. 

Is het systeem veilig om te gebruiken?
- Het systeem is direct gelinkt aan de website, bijvoorbeeld aan DroidDocNL. Deze website stond in 2019 en 2020 op pagina 3-8 in de zoekresultaten van zoekmachines. Als je nu gaat zoeken op 'Samsung Tablet Upgrade' staat DroidDocNL op pagina 1 in de zoekresultaten. 
- Mocht je twijfels hebben over het systeem, dan kan er altijd een landingspagina gemaakt worden die verwijst alle bezoekers naar de hoofdwebsite. De hoofdwebsite hoeft niet aangepast te worden, omdat de landingspagina alle bezoekers opvangt. 

Landingspagina voor Hallo SEO! ;)
Door Populair Online

Voor Populair Online hebben we een landingspagina gemaakt. Deze landingspagina (Hallo-SEO! ;)) is bedoeld om mensen snel informatie te geven over een product, waar veel bezoekers op terecht kunnen. Daarna worden zij doorgelinkt aan de hoofdwebsite die de normale bezoekers krijgt. 

Wat is een landingspagina?

Zoals eerder staat omschreven is een landingspagina waar veel bezoekers heen gestuurd worden. Deze bezoekers kunnen dan snel op koppelingen klikken naar de hoofdwebsite. 

Waarom een landingspagina?

Andere hosting:
Een landingspagina kan op een snellere hosting gehost zijn. Bijvoorbeeld: SEO-like-a-Pro.NL is gehost op een NVMe disk in Finland. Daar is de ping 0ms, en daarom supersnel. 

Verschillende zoekwoorden en zoektermen.
Op de landingspagina kan je veel zoektermen en zoektermen plaatsen. Ook wel woordgroepen en clusterwoorden genoemd. Als de landingspagina door Populair Online gemaakt wordt, dan ben je verzekerd van een goede indeling voor de SEO (search engine optimization).

Kan een landingspagina 1 of meer pagina's zijn?
De landingspagina is meestal 1 pagina welke snel informatie geeft over het product. Als er meer pagina's zijn, praten we over een website. 

Voordelen en Nadelen van een landingspagina:
- Omdat een landingspagina nieuw is op het internet moet deze geïndexeerd worden door zoekmachines. Waardoor het langer kan duren voordat er werkelijke resultaten zijn. 
- Met een landingspagina wordt de hoofdwebsite niet gebruikt. De hoofdwebsite zal lager blijven in zoekresultaten, maar met een landingspagina kan je meer bezoekers krijgen vanuit de doorverwijzingen. 
- Een landingspagina kan sneller gevonden worden met de juiste zoekwoorden en is voor de klanten ook overzichtelijker! 


logo creative dutch lion design nl websites webdesign webstore


Creative Dutch Lion Design wilt voor iedereen een betaalbare oplossing vinden om online bezoekbaar te zijn! Door onze ervaringen en dagelijkse designen zijn we experts in de wereld van design, beveiliging en IT. 

Posts van de Blog