• +31657323775
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • OPEN 7 d/week

Posts van onze blog

  • ‼ BELANGRIJK ‼ Upgrade Windows 7 ► Windows 10 ‼ UPDATE ‼
  • ‼ BELANGRIJK ‼ Upgrade Windows 7 ► Windows 10 ‼ UPDATE ‼
  • ‼ BELANGRIJK ‼ Upgrade Windows 7 ► Windows 10 ‼ UPDATE ‼
  • ‼ BELANGRIJK ‼ Upgrade Windows 7 ► Windows 10 ‼ UPDATE ‼

‼ BELANGRIJK ‼ Upgrade Windows 7 ► Windows 10 ‼ UPDATE ‼

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Waarom upgraden? Microsoft heeft helaas besloten Windows 7 niet meer te voorzien van beveiliging updates! Daarom is het verstandiger en veiliger om te upgraden naar Windows 10 om uw computer zo veilig mogelijk te gebruiken! Bekijk mijn website; https://winupgrade.nl

Verschil tussen updaten en upgraden in het kort uitgelegd.

Updaten is enkel het bijwerken van dezelfde versie, in dit geval Windows 7. U heeft een nieuwe versie nodig voor de vernieuwde beveiliging, daarom moet u upgraden naar een nieuwere versie, Windows 10 bijvoorbeeld.  Wanneer upgraden? Zo snel mogelijk als er daar tijd voor is natuurlijk. U kunt thuis blijven en een klein programmaatje installeren zodat ik u van dienst kan zijn op afstand. Dit programma heet 'Teamviewer'. Misschien heeft u er al wel eens van gehoord, het wordt regelmatig gebruikt door bedrijven of particulieren die op afstand een computer willen aansturen.  U moet wel een afspraak aanvragen, zodat ik beschikbaar ben voor uw computer.  Zijn de licenties legaal? Alle producten die ik op uw computer zet zijn legaal ingekocht. U kunt daar wel een factuur van opvragen! Heeft u zelf een eigen licentie? Geen probleem, ik help u graag bij een juiste upgrade van Windows 10! Het kan ook zijn dat u graag heeft dat ik u begeleid in het kopen van een licentie voor Windows 10 en/of Office 2019 Voor wie is deze dienst? Voor iedereen die volwassen is en het niet zelf aandurft of niet weet hoe het moet. Door mijn ervaringen heen, zijn vaak ouderen die niet goed begrijpen welke risico's er zijn van een verouderd Windows systeem! 

 

Heb ik een KvK of BTW nummer? Nee, dat heb ik niet, want ik wil het kleinschalig houden. Maar mijn mening is wel dat ik het altijd goed oplos voor mensen. Ik ben geen ondernemer, maar een hobbyist!  Ik vraag voor mijn tijd om u te helpen in het upgraden van Windows 10 een vergoeding van € 25,- ongeacht tijd. Voor overige diensten is het in overleg.
- Office 2019 installeren en licentie invoeren 
- Virusscanner installeren / updaten
- Uitleg geven over veilig internetten
- Social Media cursus
- Android beveiliging en upgrades.  Wie ben ik?
Ik ben een ervaren (25+ jaar ervaring) computer rommelaar. Vanaf mijn 12e ben ik al bezig in de computers. Wij hadden thuis een 8086 met Windows 1.0 en daarna een Olivetti 286, enz, enz. Regelmatig ben ik hedendaags voor kennissen van mijn ouders aan de slag om deze mensen uitleg te geven over Windows 10 en Office 2019. Of kleine reparaties aan software te geven. Ook voor hun Android systemen! Wil u samen met mij aan de slag?
Of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op via Marktplaats 'Berichten'.
Of via +31 6 5874 5154
Of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
WhatsApp ook mogelijk via hetzelfde nummer!

 

Nieuw recordtijd website gemaakt, in 3 uur met SEO; Https://www.winupgrade.nl


logo creative dutch lion design nl websites webdesign webstore


Creative Dutch Lion Design wilt voor iedereen een betaalbare oplossing vinden om online bezoekbaar te zijn! Door onze ervaringen en dagelijkse designen zijn we experts in de wereld van design, beveiliging en IT. 

Posts van de Blog